Szolgáltatások

A Compakta programcsalád megfelelő működéséhez a SZÁMADÓ Kft. folyamatos, magas szintű terméktámogatást biztosít

Tudásbázis

A program telepítésével, kezelésével kapcsolatos fontosabb információkat részletesen és strukturáltan tartalmazza. Folyamatosan online frissíthető, sőt a felhasználó maga is hozzáfűzheti megjegyzéseit például a saját rendszerének használatával kapcsolatban ( belső szokások, névkonvenciók, stb.) A tudásbázis ezért jóval több, mint egy súgó!

main-slide2

Folyamatkártyák

Az egyes feladatok kezelését, megoldásának leírását az úgynevezett folyamatkártyák tartalmazzák.

Oktatóvideók

A programokkal, telepítésükkel, használatukkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat oktató videofilmen is összefoglaltuk, ezek a weboldalon nézhetők meg, vagy le is tölthetőek.

Ügyfélszolgálat

Az e-ügyfélszolgálat elsősorban a konkrét program- vagy működési hibák fellépése esetén ad segítséget szerződött ügyfeleinknek, akár a telepítés, rendszerbevezetés, akár a mindennapos használat során. Az események bejelentése egy, a szoftverből elérhető elektronikus űrlapon keresztül bármikor (munkaidőn túl is) megtörténhet, melyet a diszpécserközpont kezel. A hibajegy, kérés, kérdés és a bejelentő adatainak rögzítése után a belső ügyviteli folyamaton keresztül a megfelelő munkatárs feladatlistájában jelenik meg, nem kallódhat el. Az ügyfél e-mail üzenetben kap értesítést, hogy megkezdődött a probléma vizsgálata. A hibajegy alapján a SZÁMADÓ munkatársai szükség esetén felveszik a kapcsolatot a bejelentővel telefonon vagy e-mailben.

compakta1

Folyamatos fejlesztés

A SZÁMADÓ Kft. folyamatosan gondoskodik az általa fejlesztett szoftverek frissítéséről, karbantartásáról, a felszínre kerülő esetleges hibák kijavításáról, valamint a törvényi, jogszabályi változások által szükségessé tett módosítások végrehajtásáról, és ezek elérhetővé tételéről.

Program regisztráció és igazolás

Minden új ügyfelünknek, az első számlával egyidejűleg megküldjük a nevére kiállított igazolást a program megfelelőségéről, és a számlakiállításhoz a törvény szerint szükséges megfelelőségi nyilatkozatot az Ön nevére kiállítva. Őrizze meg ezeket a dokumentumokat, hogy igény esetén bemutathassa az adóhatóságnak!

Számlaellenőrzés

compakta3

(SZÁMADÓ programmal kiállított számla befogadójának)
Az eszközzel Ön ellenőrizheti, hogy a befogadandó számlát regisztrált SZÁMADÓ szoftverrel állították-e elő. A 47/2007 PM rendelet szerint 2008.01.01-től, csak a névre szólóan regisztrált szoftverek által előállított számlák lehetnek adóigazgatási bizonylatok – ilyen igazolás hiányában a számla befogadója is felelőssé tehető. Fontos még, hogy a 23/2014. (VI. 30.) NGM rendelet szerint bármely számlázó programot alkalmazó gazdálkodónak be kell jelentenie a NAV felé az alkalmazott szoftver nevét és azonosítószámát.

 

Próbálja ki

Töltse le és próbálja ki most a Compakta rendszert minden kötelezettségtől mentesen 60 napig ingyen!

 

Demó letöltés