RólunkA Compakta kis és közepes cégek számára készült ügyviteli és vállalatirányítási megoldásait a Számadó Kft. fejlesztette.

Magyar szoftverek hazai igényekre

A saját fejlesztésű SZÁMADÓ termékcsalád a kis cégek igényeire kialakított célmegoldásoktól a kisvállalati szoftvereken keresztül, az összetett üzleti folyamatokkal rendelkező, komplex vállalati rendszerekig tartalmaz megoldásokat.
Az ügyviteli folyamatok kialakításában, a szoftverek bevezetésében és a vállalkozás adott körülményeihez, feltételeihez és igényeihez való alkalmazásukban szakembereink szakszerű támogatást nyújtanak .


Széles ügyfélkör

Ügyfelei között hazai kisvállalkozások, középvállalatok, nemzetközi cégek leányvállalatai és könyvelőirodák egyaránt megtalálhatók. Az elmúlt bő évtized alatt ezernél is több vállalkozás ügyvitelét kezelte több ezer felhasználó.


Egyszerű és komfortos használat, támogatás

A Compakta kis-, közép- és nagyvállalatok, intézmények számviteli, ügyviteli, gazdálkodási, ügyvitel-szervezési, valamint vállalatirányítási tevékenységeit támogatja. Célunk az, hogy Ön elégedett és sikeres lehessen, egy olyan stabil informatikai háttérrel, ami egyszerűbbé, gyorsabbá és áttekinthetőbbé teszi mindennapjait.Tegyen próbára minket, minden alkalmazásunk teljes értékű formában kipróbálható ingyenesen.
Demó letöltés