Referenciák


  • Több üzletünk is van, és szerencsére bővülünk is. Mivel több városban is jelen vagyunk, nagy könnyebbség volt, hogy egyben, egyszerre látom a készletet, jobban tudok elosztani, meg utánrendelni is. Így most a leltár feleannyi idő alatt van meg, és sokkal könnyebb az egyeztetés. Amikor még külön jelentésekkel dolgoztak a kolléganők, ez mindig idegeskedés volt és gyakori volt az, hogy nem stimmelt össze a központban. Ma már jobb. Az új egységeket is könnyebb így bevonni a rendszerbe. Nekünk megérte, ez már egy év után látszik.
    Tóthné Zala Margitkereskedelmi vezető


  • A Compakta volt az első olyan irodai szoftver, amivel elégedett voltam. Eddig részfeladatokra sok más – részben ingyenes, részben vásárolt programot is használtunk, de az összehangolás és az egyeztetés sok időt vitt el, nem érte meg. Most egyszerre tudunk dolgozni, akár ugyanazon az anyagon is, rendezetten és nincs fennakadásunk. Olyan megnyugtató érzés, hogy könnyen kiismerhető, egész nap ott van nyitva minden gépen és a kollégák is megszerették. Segítettek betanulni, meg mindent megkaptunk ahhoz, hogy pontosan az igényeink szerint használhassuk. Ma már el sem tudnánk képzelni, mi lenne, ha vissza kellene térni az előző programhoz, amihez pedig nagyon ragaszkodtunk eleinte. Szívesen ajánlom mások számára is.
    Nagy István ügyvezető


  • Egy olyan programot kerestünk évekig, ami nem időt és pénzt rabol, hanem végre egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a munkát. Amikor megtaláltuk Önöket, akkor az volt a kérésem, hogy egyszerű és könnyű legyen, mégis használható. Kicsit tartottam a váltástól. Két másikat használtunk előtte, de ez volt az első, melyben a legfontosabb feladatok egyben voltak, nem kellett ide-oda nyitogatni a programokat. Fel tudtuk vinni bele a régi dolgainkat is, és örömmel látom, hogy most mennyit fejlődtünk. Ez kevesebb energiába került, mint gondoltam volna és a munkatársak is hamar beleszoktak, már természetes, hogy van. Tetszik, hogy nincs benne semmi felesleges dolog. Sima, célszerű és mégis tudja azt, amit kell. A fejlesztő cég is nagyon rendesen követte a beállításunkat, megadtak mindent, amivel kezelni tudjuk. Ez az első olyan program, amihez nem kellett állandóan a rendszergazda.
    Varga Attilaügyvezető