Mobil számlázó

Gyűrött számlatömb helyett mobil számlázó!
XXI. századi megoldás: nem csak magától nyomtatja a számlát, de postázza is!

Retteg, hogy elhagyja valahol a számlatömbjét, bélyegzőjét? Nehézkes kitöltögetni a papírszámlát? Létrehoztuk új, mobil számlázóprogramunkat, ami minden tekintetben alkalmas a gyűrött, szamárfüles számlatömbök helyettesítésére. A program egyszerűsíti, gyorsítja a kitöltést, papír- és e-számlát egyaránt készíthet vele. Használata olcsóbb, mintha számlatömböt venne.

A program nyomtatja a számlát, megcímzi a borítékot, és postára is adja

Egy mobil alkalmazás esetében a legnagyobb kérdés mindig az, hol és hogyan nyomtassuk ki a számlát. Ezt a feladatot átvállaljuk, vagyis a számlát mi nyomtatjuk ki és postázzuk el az Ön vevőjének. Így a fejlesztésünk minden tekintetben kiváltja a kézi számlatömböt. Hibridszámla szolgáltatásunk segítségével csak be kell pipálnia a papíralapú küldést, és a címzettnek néhány napon belül postán megérkezik a nyomtatott számla.

mobil-szamla

E-számla; olcsón ÉS szabályosan

Az esetek jelentős részében már nincs szükség nyomtatott számlára, jó az elektronikus számla is, ha megfelel a jogszabályi előírásoknak. Természetesen mobil számlázónkkal ezt a lehetőséget is választhatja, állásfoglalásunk van arról, hogy számlázónk betartja és betartatja az előírásokat. Egyedülálló megoldásként az általunk készített elektronikus számla nem csak az Ön, hanem a vevője számára is 10 éven keresztül bármikor elérhető az akkreditált archiváló által biztosított tárhelyről. Így az archiválási kötelezettség mindkettejük számára megoldódik.

Egyszerű, de mindent tud

A mobil számlázó képes bármilyen áfakulcsot kezelni, illetve előállítani bármilyen vállalkozástípus számláit. Kezeli a készpénzes vagy átutalásos módokat. A célunk egy nagyon egyszerű, és ezért nagyon könnyen kezelhető számlázó applikáció készítése volt, hogy a mindennapokban is örömmel helyettesítsék vele a kézi számlatömböt. Azonban a szoftver ennél jóval többre lett képes.

Mitől jó ez?

 • Nincs szükség háttérrendszerre. Töltse le, regisztráljon, használja.
 • Olcsó, mert ha többnyire elektronikus úton küldi számláit, akkor ez a megoldás egy kiállított számlára vetítve kevesebbe kerül, mint a kézi számlatömb!
 • Kalkulálható, hiszen csak akkora egyenleget kell feltöltenie, amit biztos fel fog használni, már 2000 Ft-os csomag is elérhető.
 • Kényelmes, mert Ön helyett bejelentjük a számlázó programot a NAV felé.
 • Visszatérő vevőinek nevét nem kell újra és újra beírnia – ahogy a saját bélyegzőjét sem kell hurcolnia többet. A szoftver megjegyzi, és az első betű beírásakor felajánlja a már ismert lehetőségeket, kiszámolja az áfát, összeadja az egyes tételeket, felszorozza az egységárat a mennyiséggel, stb. Önnek csak néhány számot kell beírni, a számításokat elvégzi a szoftver. Így a számla kitöltési ideje 1-2 percre csökken.
 • A program jelzi, ha elfelejtett kitölteni egy kötelező rovatot.
 • A rendszer az Ön által elkészített számlát azonnal képes elküldeni a könyvelőjének is.
 • A kiállított számlákat az Ön által megadott e-mail címre is megküldjük. A legjobb, ha erre a célra egy külön címet használ, így egy e-mail alapú számlanyilvántartója is rendelkezésére áll a mobilján.
 • A regisztráció után Ön letöltheti az SDS kliens programot, amit az asztali számítógépén elindítva bármikor megnézheti a számláit, vagy hazaérve ki is nyomtathatja azokat.

Mit kell tenni, hogy használjamemail-message-by-mobile-phone_318-56575

 1. Töltse le a programot innen >>
 2. Regisztráljon a szolgáltatásra az sdsys oldalán >>
 3. Töltsön fel egy Ön által megfelelőnek ítélt összeget (2, 5, 10 ezer Ft-os csomagok érhetőek el)
 4. A többit mi intézzük.

 

Mennyibe kerül?

 • A szoftver ingyenes, csak le kell tölteni és használhatja.
 • Papírszámla: 168+áfa ártól indul (ennyivel csökken az egyenlege) nyomtatva, borítékolva, postán elküldve a címzetthez. Ha elsőbbségivel, vagy tértivevénnyel küldené, valamivel drágább, itt vannak a részletes árak.
 • Ha Ön e-mail számlát választ, úgy annak ára 30 Ft+áfa számlánként (ennyivel csökkentjük az Ön által feltöltött egyenleget). Ezért a pénzért archiváljuk a számlát, hogy ön és a címzett bármikor megnézhesse a következő években és ellátjuk időbélyeggel.

Ezt tényleg csak használni kell.

mobil-szamla2

További termékeink