Könyvelőirodai csomag

Négy dolgot kínálunk Önnek: több időt, több pénzt és nagyobb nyugalmat, boldogabb ügyfeleket

 

Idő

Compakta könyvelőirodai csomag

Compakta könyvelőirodai csomag

Ha soha nincs elég ideje önmagára vagy a családra, ha lassan már az ügyfelekre sincs ideje a munkától, ha több polc is dossziékkal van tele, ha túl sokat kell futkosni a számlák után, pedig lenne más dolga is… Vagyis ha mindig rohan, még sincs semmire ideje, gondolja át a következőket:

− Könyvelői csomagunk használatával a bizonylatok rögzítés ideje akár harmadára csökkenhet, sokkal kevesebb hibával. Egy szállítói számla könyvelése eddig kb. 50 – 80 másodperc volt, mostanra ez akár 30 mp alá esett. Miért? Azért mert a Compakta rendszere felismeri és rögzíti ön helyett a könyvelőprogramban a beszkennelt számlák tartalmát, csak jóvá kell hagynia.

− A számlákat eddig úgy kapta meg, hogy találkoznia kellett az ügyféllel. Ez nagyon időigényes, és felesleges. Továbbra is találkozzanak, de inkább igyanak meg egy kávét és beszéljék meg a valódi szakmai kérdéseket, amikor éppen mindketten ráérnek. A számlákat pedig csak küldesse el, közvetlenül az Ön könyvelőszoftverébe. Az ügyfele által megküldött könyvelési bizonylatok képe és adatai azonnal a Compakta könyvelőprogramban jelennek meg! Semmi e-mail, semmi csatolt fájl, és mellékletek mentése. Azonnal az Ön által könyvelt cégbe „belépve”, ott várják Önt a megküldött könyvelendő bizonylatok!

– Félautomata kontírozással további időt takarít meg. A program felismeri a számla tartalmát és felajánlja automatikusan a kontírszámot. Önnek csak jóvá kell hagynia. Gyors, pontos és biztonságos.

Ha már Önnel is előfordult, hogy egyszerre több programmal dolgozott, halomban álltak a kinyitott Excel táblák és a kézi jegyzetek, ha a könyvelőprogramja nem volt kompatibilis más programokkal, vagy nehézkes volt hozzáférni gyorsan az archívumhoz, akkor tudja, hogy mennyi időt vesz el csupán az adatok megtalálása, összefésülése. Mi ezt az időt visszaadjuk Önnek! A programcsomag minden kettős könyvviteli feladat ellátására alkalmas (főkönyvi könyvelés, pénzügy, folyószámlák, tárgyi eszköz, kompenzálás, folyószámla rendezés, mérleg és eredmény-kimutatás, áfa-bevallás ABEV Java kapcsolattal, stb.). Számlázó program is egyben (gondoljon saját vállalkozása kezelésére!), valamint a dokumentumkezelést és iktatást is megoldja. Vagyis egy program, 0 kapcsolgatás, 0 keresgélés!

Áfa-bevallás előtt repül az idő, az ember felnéz, és már éjszaka van. Mi lenne, ha nem két nap alatt kellene rögzítenie az összes bizonylatot, és Ön végre nem adatrögzítő lenne, hanem elismert számviteli szakember!? Inkább aludjon, méghozzá nyugodtabban, mint valaha.

Hányszor volt már, hogy egymás után többször is elő kellett vennie ugyanazt a vaskos dossziét, és végiglapozni, mert nem talált valamit. Mennyi idő egy-egy ilyen keresés (feláll, dosszié levesz, kikeres, visszatesz, leül, újra feláll, stb. 5-10 perc? Ha ehhez csupán néhányat kellene  kattintania, az mennyit spórol egy nap alatt? Szerintünk legalább fél órát. Naponta! Döntse el, mihez kezd vele.

 

A felszabaduló ideje két dolgot kínál Önnek, csak meg kell találnia a kettő egyensúlyát:

Több pénzt

Egyszerűen több ügyfelet tud ellátni ugyanannyi idő alatt, mert egy-egy ügyfél tennivalóit a korábbinál sokkal hamarabb tudja elvégezni. Csak amíg az egyik ügyfélhez utazik, a város túlsó végére, négy másiknak meg tudja csinálni a napi könyvelését. Gondolja végig, bevétele akár a többszörösére is növekedhet, miközben nem tölt többet munkával, mint most.

Több nyugalmat

A családja lesz a leghálásabb, ha felszabaduló idejét velük tölti, ha Önt újra jó kedélyűnek, felszabadultnak látják, ha több, és minőségibb időt tud velük tölteni.

Mindkettőt

Nem szeretnénk megmondani, mit kezdjen a felszabadult idejével. Mi csak eszközt adunk ahhoz, hogy mindezt megvalósítsa. Garantáljuk, hogyha elfogadja javaslatainkat és engedi, hogy technológiánk elkényeztesse Önt, nagyon hamar érezni fogja, hogy élete jobb, munkája pedig könnyebb lett.

Boldogabb ügyfeleket

Néha elhagyja egy-egy ügyfele, pedig ön kidolgozza a lelkét, és nehéz másikat találni? Bármit is mond az illető, valamivel nem elégedett. Hogyan tudunk ezen segíteni:

Könyveljen naprakészen! Ha a mi rendszerünket használja, a nap bármely percében friss információval szolgálhat, és nem csak szóban, de grafikonon is, mert a Compakta tud valamit, amit más könyvelőszoftverek nem: naprakész, grafikonokkal ábrázolt kimutatást bevételeikről, költségeikről, kintlévőségeikről, vagyis mindarról az üzleti tudásról, ami eddig is ott volt az adatok mélyén, de senki nem fésülte össze őket. Az ilyen statisztikák egy cégvezetőnek elengedhetetlenek, és napi szinten szükségesek. Mindenki hálás lesz, ha ezt öntől készen, rendszeresen megkapja, önnek pedig nem jelent plusz munkát, ha megvan rá a megfelelő eszköze. Gondolja el: ügyfeleit minden reggel friss táblázatok várják, és mindezt Önnek köszönheti, miközben Önnek ez nem kerül plusz erőfeszítésébe, sőt a korábbinál hatékonyabban dolgozik!

Ez az a szolgáltatási szint, amely garantálja az ügyfelek hűségét, ráadásul van idejük néha beszélgetni. Higgye el, hamar kézről-kézre adják majd az Ön telefonszámát. Szerencsére lesz ideje még néhány ügyfélre.

 

A Compakta könyvelőirodai csomag ára*

Amennyiben modulonként válogatja össze a Compakta könyvelőirodai csomagot, akkor az alapár egy számítógépre: 184.000 Ft, minden további gépre: 41.000 Ft

Ehelyett csomagárban 92.000 Ft, minden további gépre: 21.000 Ft

 

Próbálja ki most ingyenesen 60 napig a teljesértékű demóváltozatot

Demó letöltés

* Ha Ön bármilyen, nem SDS-kompatibilis könyvelőprogrammal dolgozik, és azt cseréli le Compaktára, akkor elengedjük a Compakta Könyvelői csomag árának 50%-át. Az akció feltétele, hogy Ön bemutassa a korábbi könyvelőprogramja saját cégnevére szóló számláját, vagy a felhasználói szerződését.
Ha Önnek SDS-kompatibilis szoftvere van (például: Tensoft), akkor keresse munkatársunkat, mert más ajánlatunk van Önnek. Az SDS kompatibilis programok listája az sdsys.hu/partnerek oldalon található.

További termékeink