Könyvelés

A CompAkta Könyvelés modul az alapcsomaggal együtt teljeskörű könyvelőprogram. Kényelmes és gyors alkalmazás könyvelőirodák számára, vagy a többi modullal vállalatirányítási komplex rendszer részeként. Egy rendszerben képes kezelni a könyvelési és a gazdálkodási adatrögzítést, így sokkal áttekinthetőbben és gyorsabban juthat naprakész adatokhoz.

Mit tud elvégezni vele?

A könyvelés modul az alapcsomaggal minden kettős könyvviteli feladat ellátására alkalmas (főkönyvi könyvelés, pénzügy, folyószámlák, tárgyi eszköz, kompenzálás, folyószámla rendezés, mérleg és eredmény-kimutatás, áfa-bevallás ABEV Java kapcsolattal, stb.).

Korlátlan ügyfélszám

Használata során tetszőleges számú cég könyvelése készíthető. Az év váltás során párhuzamosan lehet dolgozni az új évben, miközben a régi még nincs lezárva.

Távkönyvelésre is alkalmas

Nem kell kijárnia ügyfeleihez, hiszen könyvelendő biznylatok képe és az adatok a rendszeren keresztül jutnak el a könyvelésbe. Sőt, irattároznia sem kell, mert az eredeti dokumentumok az ügyfélnél maradnak.
A dokumentumkezelő használata esetén a rendszer kontírozási javaslatot is tesz, és lehetősége van több bizonylat könyvelésére egyetlen gombnyomással!

Ezentúl naprakész könyvelést is szolgáltathat!

Ön és a kollégái, ügyfelei akár egymástól távoli irodákban egyetlen rendszeren dolgoznak! A cégvezetők számára friss információkat tud mutatni, ami a kényelmen jóval túlmutató megoldás.

Funkciói:

  • Teljeskörű könyvelés áfa bevallással, mérleg és eredménykimutatás sémával, stb.
  • tárgyi eszköznyilvántartással
  • Pénzügy, jelentések, riportok
  • Minősített könyvelési esetek kezelése (pl. telefon megbontása)
  • Munkaszám
  • Kompenzálás és folyószámla rendezés funkciók
  • rögzített bizonylatok szkennelése, így a könyvelő a saját irodájából ki sem mozdulva könyvelheti távoli ügyfeleit

 

Távkönyvelés

A teljes Compakta rendszer nagymértékben támogatja a több telephelyes működést, vagy akár a távkönyvelést is. A könyvelési modul csak az alaprendszeren működik, önállóan nem megvásárolható.

Az alaprendszerre több, más hasznos funkciót is rendelhet, pl. deviza, dokumentumkezelés, készletezés, stb. Kérje tanácsadóink segítségét és csak azért fizessen, csak az kerüljön a rendszerébe, amit valóban használ!

Próbálja ki

A deviza opció önmagában nem rendelhető, csak a Compakta alapmodulra telepíthető.

Töltse le és próbálja ki most a Compakta rendszert minden kötelezettségtől mentesen 30 napig ingyen!

 

Demó letöltés