Készletkezelés, raktárprogram

Gyártó, vagy kis- és nagykereskedő vállalkozások esetében segíti a készletek mozgásának nyilvántartását.

Beszerzői források kezelése

Adott árumennyiség több beszerzési forrásból való kezelésének lehetősége, eltérő beszállítói árak követése, így adott termékkörhöz több gyártó, vagy nagykereskedő is rendelhető.

Termék haszonkulcsok, eltérő értékek összesítése és egységes rendszervben való naprakész nyilvántartása.

Ez eddig nehéz feladat volt, hiszen nem ritka, hogy a megvásárolt terméket a szállító csak szállítólevéllel küldi el, amin sokszor csak cikk és mennyiség van, de nincs ár feltüntetve rajta. A készletkezelés, rendelési idők és mennyiségek nyilvántartása, előrendelések, várható fogyás szerint határidős rendelések nyilvántartása és kezelése ezzel az alkalmazással gyorsabb és könnyebb.

Több raktár egyidejű nyilvántartása

Sokszor a folyamatok nem csak előre irányba haladnak, hanem visszafele is, ilyen a jóváírás, vagy helyesbítés, visszáru kezelés. Utólagos számlák egységesítése a készlet állásával. A készlet modul az alaprendszerrel együtt minden főbb kereskedelmi-logisztikai problémára megoldást kínál.

Árlisták, eltérő szorzók, egyedi árazások kezelése

Termékeihez Ön korlátlanul állíthat be egyedi árlistákat, árszorzós listákat, és akciós árlistákat. Külön tud nagykereskedelmi és kiskereskedelmi árszorzós listát beállítani. Akciós árlistákat százalékos kedvezmény és egyedi árazás alapján is készíthet.

Tételmozgások követése

Vonalkód alapján egységesített nyilvántartásban az adott áru útja nyomon követhető a beszállítástól a raktározáson át a bolti értékesítésig.

Leltár funkció

A bizonylatokhoz kötött készletmozgások és a raktári kivét- és bevét-bizonylatok pontos vezetése garantálja, hogy mindig maprakész nyilvántartása lesz. A raktárprogramban szereplő készletről raktárakra lebontva készíthet leltárívet, és a jól ismert táblázatos formában be tudja írni a valóban meglévő készletmennyiségeit. Így naprakészen kezelheti készleteit, tudja, hogy mit, hol és mikor mozgatott, adott el, vagy vitt vissza.

Próbálja ki

A deviza opció önmagában nem rendelhető, csak a Compakta alapmodulra telepíthető.

Töltse le és próbálja ki most a Compakta rendszert minden kötelezettségtől mentesen 30 napig ingyen!

 

Demó letöltés