Készletkezelő és kereskedelmi csomag

Lássa egyben a készletet, a központi nyilvántartást, és ha van, akkor a boltokat is! Egységes munkafelületen több, speciálisan a kereskedelmi, vagy a bolti értékesítés megkönnyítését tartalmazó alkalmazást kínálunk. Szoftvereinkkel sok évnyi, a gyakorlatban tesztelt munka letisztult eredményét élvezheti

Gyorsabban átlátja a készleteit, számlázhat és intézkedhet

Kis- és nagykereskedések, több telephellyel , raktárral rendelkező cégek ideális megoldása, mely nem csak készletez, nyilvántartja az árumozgást, cikkforgalmat és partnerforgalmat kezel, de devizában is képes kezelni a vevői és a szállítói számlákat. Élménnyé is teszi a munkát, miközben nő a forgalom is.

main-slide6

Precíz és kényelmes a használata

A programcsomag egymással összehangolt feladatok kezelésére alkalmas, és így gyorsítja és átláthatóvá a készlet állását, a számlázást, a kapcsolatot az egységek között

A csomag tartalma:

  • alapcsomag
  • bolti kereskedelem opció
  • deviza opció
  • készlet opció

Mit tud még pontosabban elvégezni vele?

Korlátlan termék és szállító kezelése

Beszállítók, termékfélék, rendelési és szállítási adatok, cikkszámok nyilvántartása. Számlák kezelése, akár devizában is, kapcsolattartás a központ és a fióküzletek között, egységes platformon. Támogatja a vonalkód leolvasó használatát.

A termékkel Ön a szokásos számlázási eljárások mellett elektronikus számlát is készíthet, vagy igénybe veheti az un. Hibridszámla szolgáltatást, melynek használatával mi kinyomtatjuk, borítékoljuk, és postára adjuk a számlaküldeményeket. A program az Ön által rözített tételeket Az SDSys szolgáltatás használatával elküldheti a könyvelőjének, így Ön megszabadul ettől a feladattól is.

Az erre fordított időt mi vasszaadjuk Önnek!

Csomagban 40%-kal olcsóbb, bevezető áron

A Compakta rendszer sok modulból áll, de Önnek csak azért kell fizetnie, amit valóban használ. Mi előre összeállítottuk az elérhető modulokból a Készletkezelő és Kereskedelmi csomagot,  speciálisan ezekre a feladatokra és igényeire kialakítva. Az így kialakított speciális csomag ára nem csak 40%-kal kedvezőbb, de Önnek nem kell foglalkozni azzal, hogy mely modul is lenne célszerű az Ön vállalkozása számára.

De ez még nem minden!

A Compakta Készletkezelő és kereskedelmi csomag ára

Amennyiben modulonként válogatja össze a Compakta kereskedői csomag elemeit, akkor az alapár egy számítógépre: 140.000 Ft, minden további gépre: 31.500 Ft

Ehelyett csomagárban 119.000 Ft, minden további gépre: 27.000 Ft

 

Könnyíti s egységesíti a nyilvántartását, a kereskedőknek több idejük marad a vevőkre, ügyfelekre, az adatai egységes és friss formában állandóan elérhetők.

Próbálja ki, töltse le ingyenesen a teljesértékű verziót itt:

Demó letöltés

További termékeink