GINOP 3.2.2.: Vállalkozz digitálisan!

GINOP 3.2.2. pályázaton indulna?
Minősített szállítóként most jelentős kedvezményeket adunk vállalati szoftvereinkre!

A Modern Vállalkozások Programja által minősített szállítóként lehetőséget adunk arra, hogy a vállalkozása jelentős kedvezmény igénybevételével vezethesse cégénél be a SZÁMADÓ korszerű informatikai megoldásait.
Vegye igénybe a GINOP 3.2.2. “Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” pályázat kínálta lehetőségeket, és valósítsa meg azokat a vállalati szoftverfejlesztési igényeit, elképzeléseit, amiket eddig – megfelelő forrás hiányában – elhalasztott.

A SZÁMADÓ segít Önnek, hogy felpörögjön vállalkozása!

 • Pályázati forrásból

  10%

  önerőtől

 • Aduász pályázatíróval

  91%

  nyertes pályázat

 • Kipróbált rendszer

  1740

  elégedett felhasználó

 • Pályázati támogatással elérhető modulok

  1. Vállalati CRM, értékesítés terület;
  2. Gyártási terület;
  3. Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés;
  4. Kontrolling és döntéstámogatás;
  5. Beszerzési, logisztikai terület;
  6. Táv- és csoportmunka támogatás;
  7. Pénzügyi, számviteli terület;
  8. Munkafolyamat-irányítási megoldás (workflow);
  9. Elektronikus iratkezelési megoldás;
  10. Tudásmenedzsment specializált megoldás;
  11. Szolgáltatásmenedzsment;
 • Több üzletünk is van, és szerencsére bővülünk is. Mivel több városban is jelen vagyunk, nagy könnyebbség volt, hogy a SZÁMADÓ-val egyben, egyszerre látom a készletet, jobban tudok elosztani, meg utánrendelni is. Így most a leltár feleannyi idő alatt van meg, és sokkal könnyebb az egyeztetés.

  Tóthné Zala Margitkereskedelmi vezető

Az alábbi termékeink licenszdíjából 5% engedményt garantálunk!

SZÁMADÓ: a Modern Vállalkozások Programja által minősített megoldás

A Modern Vállalkozások Programja azzal a küldetéssel jött létre, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára segítséget adjon a korszerű informatikai megoldások, eszközök megismerésben, azok bevezetésében, kiválasztásában. A projekt célja a KKV-k informatikai képességének fejlesztése és ezáltal a versenyképességük javítása.

 

 • Magyar szoftverek hazai igényekre

  A saját fejlesztésű SZÁMADÓ termékcsalád a kis cégek igényeire kialakított célmegoldásoktól a kisvállalati szoftvereken keresztül, az összetett üzleti folyamatokkal rendelkező, komplex vállalati rendszerekig tartalmaz megoldásokat.

  Az ügyviteli folyamatok kialakításában, a szoftverek bevezetésében és a vállalkozás adott körülményeihez, feltételeihez és igényeihez való alkalmazásukban szakembereink szakszerű támogatást nyújtanak.

 • Honnan ered a SZÁMADÓ Kft. neve?

  A számadó juhász a legelőre hajtott állatokért a legeltetési időszakban anyagilag is felelős személyvolt, – az uradalom, majd a falu vagy a gazdaság fogadta föl egy-egy szezonra. Majd ő jelölte ki, fogadta föl segítőit, a bojtárokat, így tulajdonképpen ő alá tartozott az összes felfogadott pásztor.

  compakta50x50A SZÁMADÓ Kft. logójában szereplő bárány erre a népirajzi eretre utal.

Utolsó lehetőség, hogy ingyenpénzhez jussanak a vállalkozások?

Várhatóan a következ EU-s tervezési ciklusban szinte csak visszatérítendő uniós forrásokra számíthatnak a kis- és középvállalkozások, részben azért, mert a vissza nem térítendő források túlzott függőséget okoznak, illetve nem segítik elő a versenyképesség növelését.

A GINOP 3.2.2. adta lehetőségeket ezért most fokozottan érdemes kihasználni informatikai feljesztésekre!

Széles ügyfélkör

Ügyfelei között hazai kisvállalkozások, középvállalatok, nemzetközi cégek leányvállalatai és könyvelőirodák egyaránt megtalálhatók. Az elmúlt bő évtized alatt ezernél is több vállalkozás ügyvitelét kezelte több ezer felhasználó.

Segíthetünk?

Kérjen segítséget pályázati vagy szoftveres témában most!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, igazolja, hogy nem robot!

Pályázat nélkül is érdemes belevágni!

Mi akkor is tudunk segíteni, ha Ön bármi okból nem tud élni a pályázati lehetőséggel. A Compakta termékeink pontosan ezekben az esetekben kínálnak magasszintű vállalti megoldásokat.

Bővebben Compakta termékeinkről itt »