Compakta vállalaltirányítási alaprendszer

A Compakta olyan rugalmasan összeállítható vállalaltirányítási program, ami egy alaprendszerből és az arra épülő célzott modulokból áll. Az alaprendszer azonban minden esetben nélkülözhetetlen. Kezdjük az alapoktól:

Compakta Alap – több, mint számlakezelő program

A pénzügyi stabilitás alapja a számlázás, ez a rendszer szükséges az alapfeladatok elvégzéséhez erre épülhet fel a többi modul. Jelentősen gyorsítja olyan mikro- és kisvállalkozások napi rutinfeladatait , akik szolgáltatásokat nyújtanak vagy nem túl magas a havi számlaforgalmuk.

Komfortos megoldás, könnyen kezelhető, logikus felépítésű és jól áttekinthető, ideális alap azoknak, aki élete nem az adminisztráció körül forog. Számlái, nyilvántartásai pillanatok alatt elkészülhetnek, és a helyükre kerülnek.

A Compakta alaprendszer előnyei

  • Felhasználóbarát, kézre álló kezelőfelület
  • Gyors, biztonságos működés
  • A számlázóprogram megfelel a hatályos előírásoknak
  • Átlátható beállítások
  • Gyors és könnyű riportolás
  • A fenntartás költségei pontosan kiszámítható
  • Igény szerint opciókkal bővíthető

A Compakta alaprendszer funkciói

  • Törzsadatok nyilvántartása
   Partnertörzs és cikktörzs átlátható és könnyű kezelése. Itt tudja a leglényegesebb adatait, vevőit, termékeit kezelni.
  • Számlázóprogram
   Vevőszámlák készítése forintban. A rendszer alkalmas papír alapú és elektronikus számlák készítésére, egyedi igény esetén csoportos számlázásra is. Igény szerint kiegészíthető a Compakta további opcióival is. (pl. devizakezelés, készlet, angol nyelvű kezelés, stb.) Szállítói számlák érkeztetése, befogadása, igény szerint szkennelés: A forint alapú szállítói számlák nyilvántartásba vétele. A papíralapú számlák szkennelt képe jelenuk meg a rendszerben, az eredeti iktatható. A szkennekt, rögzített számlák mehetnek a könyvelésbe.
  • Házipénztár kezelés
   Bevételi és kiadási pénztárbizonylatok elkészítése, nyilvántartása és nyomtatása.
  • Kintlévőségek kezelése
   Bankkivonatok feldolgozása után kimutatja, hogy melyik számla hogy áll, ki tartozik, és mi kinek tartozunk, mennyi pénz van a kasszában. A bankkivonat tételeit itt lehet rögzíteni, hivatkozva az eredeti számlára. Naprakészen látjuk a pénzügyi állapotot.

A compakta alprendszert minden gépre külön kell telepíteni, így tudjuk összekötni az egymástól külön dolgozó egységeket, munkatársakat. Az opciók azonban gépenként változhatnak, lehet belőlük több, vagy kevesebb, amit az adott munkakör, vagy helyzet megkíván.

Tervezzen rendszerben!

Több gépen történő használatkor az egy főre eső ár is kedvezőbb.

Kezdje itt felépíteni vállalatirányítási rendszerét, vagy nézze meg csomagajánlatainkat, a Compakta irodai asszisztenst, a Compakta kereskedői csomagot és a Compakta könyvelőirodai csomagot!

A Compaktában nem fog csalódni, sok magyar cég sikeréhez járultunk hozzá!

 

Próbálja ki

Töltse le és próbálja ki most a Compakta rendszert minden kötelezettségtől mentesen 30 napig ingyen!

 

Demó letöltés